JONGERENAVOND

Een van de doelen van de jongerenavonden is het creëren van interactieve bijeenkomsten waarbij het publiek kan participeren en van gedachtes kan wisselen zowel  met de spreker als onderling. De bijeenkomsten zijn specifiek toegespitst voor diegenen die in de Nederlandse taal meer informatie wensen op te nemen over Islam. Deze pagina is het eerste opzet om te pogen de participatie van het publiek uit te breiden naar de digitale wereld.

Via de berichtenbox zijn alle vragen, ideeën en suggesties welkom! Geen bericht is te klein, het kan geheel anoniem en alle feedback wordt gewaardeerd.

Middels peilingen kan het publiek haar mening over bepaalde vragen/stellingen uitdrukken. Heeft u suggesties voor een relevante peiling vraagstuk/stelling laat het achter in de berichtenbox met als onderwerp peilling suggestie en het wordt op de website geplaatst. Doe mee met ons eerste peiling onderaan de pagina!

Om te groeien naar een zo effectief mogelijk digitale participatie wordt verzocht een e-mailadres achter te laten. Hiermee kunt u op de hoogte gehouden worden van geplande bijeenkomsten, uitslagen van de peilingen, plaatsing van nieuwe peiling vraagstukken/stellingen en gerelateerde zaken.

Alternatieve benaming
Welke benaming omschrijft onze bijeenkomsten het best?
Gewenste frequentie
Hoevaak wenst u dat de bijeenkomsten gehouden worden?